24 maanden garantie

Op alle producten van Quapp heb je recht op wettelijke garantie conform de Europese richtlijnen. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat jij er als koper in alle redelijkheid van mag verwachten. Het product moet bij levering in goede staat verkeren en naar behoren functioneren. Wanneer uw iPhone, iPad of MacBook beschadigd, defect is bij ontvangst of niet naar behoren werkt neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

Als een apparaat niet naar behoren functioneert binnen het toepasselijke garantietermijn, zullen we met een passende oplossing komen. Je smartphone, tablet of computer zal dan gratis worden gerepareerd of geruild worden voor een vergelijkbaar exemplaar. Is dit niet mogelijk dan krijg je je geld terug.

Wanneer het probleem een gebruikersfout betreft, valt dit buiten de garantie. Met gebruikersfouten bedoelen we onder andere val-, stoot- en vochtschade.

Retouren

Is uw iPhone, iPAd of MacBook defect? Wij regelen alles, u krijgt van ons een retournummer en antwoordnummer om het product naar ons op te sturen. Zorgt u voor een goede, stevige en neutrale verpakking zodat de inhoud goed beschermt is en mensen niet kunnen zien wat er in het pakket zit? Na de reparatie krijg je je aankoop uiteraard weer kosteloos thuis gestuurd. Quapp respecteert de wettelijk bepaalde garanties en zal ten allen tijden naar een optimale afhandeling streven.

Wanneer je een device retour stuurt voor reparatie en deze blijkt niet defect te zijn, zullen wij helaas onderzoekskosten in rekening moeten brengen. Deze onderzoekskosten bedragen € 29,95 inclusief BTW en zullen moeten worden voldaan alvorens wij het device naar jou kunnen retourneren.

Let op! U kunt uw iPhone, iPAd of MacBook niet retourneren op basis van zijn uiterlijke kenmerken. Elk product wordt, voordat deze in onze shop beland, bekeken en gewaardeerd (A, B of C grade). Op basis van zijn uiterlijke kenmerken, hoe ziet het device eruit, wordt de prijs van het product bepaald. Technisch is elk product 100% in orde. Hier leest u alles over de productcondities en de waarderingen. Voor advies, bel of mail ons!