Met de betaalde videostreaming dienst van Apple in de gloednieuwe Apple TV-app biedt toegang tot exclusieve, speciaal voor Apple ontwikkelde series, films en documentaires.


Vanaf dit najaar is op Apple TV+ het beste te zien van de allerbeste tv- en filmmakers.

Apple kondigt vandaag Apple TV+ aan

Apple heeft vandaag Apple TV+ aangekondigd, een nieuwe app die exclusieve, speciaal voor Apple ontwikkelde series, documentaires en films laat zien van de beste tv- en filmmakers ter wereld. De app is vanaf dit najaar beschikbaar. Apple TV+, de betaalde videostreaming dienst van Apple, laat de nieuwste producties zien van Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Octavia Spencer, J.J. Abrams, Jason Momoa, M. Night Shyamalan en vele anderen. Met de Apple TV-app kunnen abonnees genieten van inspirerende, authentieke verhalen met emotionele diepgang en boeiende personages, en dat volledig on demand en zonder reclame.

Apple TV Kanalen

Apple heeft daarnaast de gloednieuwe Apple TV-app en Apple TV Channels aangekondigd, die vanaf mei 2019 beschikbaar zijn. In de gloednieuwe Apple TV-app vinden kijkers een uitgebreid aanbod aan films, tv-series, sportuitzendingen, nieuwsprogramma’s en nog veel meer op hun iPhone, iPad, Apple TV, Mac, smart-tv of andere streamingdevices. Gebruikers kunnen zich abonneren op nieuwe Apple TV Channels en betalen alleen voor kanalen die ze willen zien, zoals HBO, SHOWTIME enStarz – allemaal on demand, zowel online als offline beschikbaar en met ongelooflijke beeld- en geluidskwaliteit. Daarnaast kunnen ze in de nieuwe, geheel gepersonaliseerde Apple TV-app sportuitzendingen, nieuwsprogramma’s en andere content bekijken van kabel- en satellietzenders, en kunnen ze ook iTunes-films en -series kopen of huren.
Met ingang van mei kunnen klanten zich abonneren op de zenders van hun voorkeur, en die vervolgens in de Apple TV-app bekijken, zonder dat ze andere apps, accounts of wachtwoorden nodig hebben. In de app zijn veelbekeken diensten te zien zoals HBO, Starz, SHOWTIME, CBS All Access, Smithsonian Channel, EPIX, Tastemade en Noggin, en ook nieuwe diensten zoals MTV Hits. Het aanbod wordt wereldwijd bovendien nog verder uitgebreid.

Aanbod van Apple TV Plus

Het aanbod in de nieuwe Apple TV-app is volledig gepersonaliseerd en zorgvuldig afgestemd op gebruikers die graag kijken in de apps en diensten die ze al gebruiken. De app doet aanbevelingen op maat voor tv-series en films van meer dan 150 streamingdiensten zoals Amazon Prime en Hulu, en van betaalzenders zoals Canal+, Charter Spectrum, DIRECTV NOW en PlayStation Vue. Optimum en Suddenlink van Altice worden later dit jaar toegevoegd.
Ook de honderdduizenden films en tv-series die je momenteel in de iTunes Store kunt huren of kopen, verhuizen naar de Apple TV-app.

Beschikbaarheid van Apple tv plus

  • Later dit jaar volgt meer informatie over de prijs en beschikbaarheid van de betaalde videostreamingdienst Apple TV+.
  • De gloednieuwe Apple TV-app komt in mei beschikbaar bij een gratis software-update voor klanten van iPhone, iPad en Apple TV in meer dan 100 landen. En met ingang van komend najaar is de app er ook voor Mac.
  • Zowel het Apple TV+-abonnement als de abonnementen op Apple TV Channels kunnen worden gedeeld met het hele gezin.
  • De Apple TV-app is vanaf dit voorjaar beschikbaar op smart-tv’s van Samsung en in de toekomst ook op devices van Amazon Fire TV, LG, Roku, Sony en VIZIO.
  • Later dit jaar, als ook smart-tv’s van VIZIO, Samsung, LG en Sony AirPlay 2 ondersteunen, kunnen klanten op deze devices probleemloos video’s en andere content afspelen vanaf hun iPhone of iPad.

Bron: Apple