Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en cookies

Blog RSS Feed

0 1832
Met de Environmental Justice Challenge for Change met Dolores Huerta en speciaal samengestelde content in bijvoorbeeld de App Store, de Apple TV-app, Apple Books, Apple Podcasts, Apple Kaarten kunnen klanten overal ter wereld op de hoogte blijven en..
0 1969
iPhone 11 Er is een hoop over de Apple iPhone 11 te vertellen. Hij is verkrijgbaar in het paars, geel, rood, groen, zwart en wit, heeft 3 camera’s, is te ontgrendelen via gezichtsherkenning en heeft een batterijduur van 17 uur. Lachen naar de camera..
0 2023
ING heeft Apple Pay geactiveerd voor klanten. De bank had de betaaldienst al enige tijd geleden aangekondigd, maar nu kunnen klanten er dus gebruik van maken. Toevoegen van de ING-betaalpas gebeurt via de Wallet-app van Apple. Diverse tweakers gebru..
0 1918
iOS 13 Donkere Modus In iOS 13 kunnen Apple gebruikers zelf instellen of ze van de donkere modus gebruik willen maken. Dat schrijft 9to5Mac op basis van ingewijden die bij de ontwikkeling van het besturingssysteem betrokken zijn. De instellingen wor..
0 1971
Met de betaalde videostreaming dienst van Apple in de gloednieuwe Apple TV-app biedt toegang tot exclusieve, speciaal voor Apple ontwikkelde series, films en documentaires. Vanaf dit najaar is op Apple TV+ het beste te zien van de allerbeste tv- e..
0 1977
Op de meest gebruikte devices en platforms kun je binnenkort sneller, simpeler en veiliger inloggen Apple, Google en Microsoft willen het web veiliger en makkelijker in het gebruik maken. Daarom hebben deze drie bedrijven vandaag aangekondigd dat ze..
0 1896
Meer transparantie en zeggenschap voor de gebruikers Datatracking is wijdverbreider dan ooit. Ontdek welke privacyfeatures van Apple gebruikers de controle over hun gegevens geven. Cupertino, Californië – Op 28 januari is het de Dag van de gegevens..
0 1820
Microsoft Office 365 Microsoft heeft zijn kantoorsuite Office 365 uitgebracht via de Mac App Store. Met een enkele klik kunnen Mac-gebruikers de zes programma’s van de bundel downloaden. Office 365 bevat enkele op de Mac gerichte functies. Het aanbo..
0 2035
Back ups maken Binnenkort ga ik eindelijk – na een zomer hard doorwerken – op vakantie. En traditiegetrouw worden de laatste dagen besteedt aan het leegmaken van camera’s en telefoons zodat we weer een hele nieuwe lading foto’s kunnen maken. En nog ..
0 1823
Waterschade! Vorig weekend was ik bij vrienden aan het klussen. Normaal neem ik nooit mijn telefoon meer naar de wc, maar nu wilde ik toch even mijn berichten en mail checken. Terwijl ik doortrek valt mijn iPhone uit mijn handen in de wc pot…Ik wist..
0 1738
Snoww, Qardio, HomeCourt en Dexcom werken nu met Siri-opdrachten Beginnen met sporten en dat ook nog eens volhouden wordt alsmaar makkelijker nu steeds meer apps geschikt zijn voor Siri-opdrachten. Deze voorziening is geïntroduceerd in iOS 12, en er..
0 1858
Lang leve je batterij! De batterij van mijn iPhone blijft wel een dingetje. De batterij zit nu 2 jaar in mijn iPhone, maar moet hem toch echt vaker aan de lader leggen dan in het begin. Kon ik vorig jaar makkelijk anderhalve dag doen met mijn telefo..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 20