Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en cookies

MacBook reparatie Amersfoort

Voor een iMac of MacBook reparatie Amersfoort moet je bij Quapp zijn. Is jouw Apple computer heel traag geworden, loop hij niet lekker of doet hij helemaal niets meer? Wij lossen het graag voor je op. Een refurbished MacBook kost nog steeds een hoop geld en dan is het onder handen nemen van jouw ‘oude’ model wellicht een goede optie. Je bent van harte uitgenodigd voor een kop koffie, onze specialisten adviseren je graag vrijblijvend. Heeft jouw Mac een softwareprobleem dan kunnen we dit ook aan huis oplossen. Neem contact met ons op en we komen langs wanneer het jou het beste uitkomt.

Waterschade Macbook

Heeft uw MacBook waterschade opgelopen? Wij werken samen met een partij die de aangetaste componenten en circuits op het moederbord vervangen voor een fractie van de prijs dan wanneer u bij een Apple store aanklopt met uw probleem. Daarnaast bent u de MacBook ook niet weken kwijt, maar slechts ca. 5 werkdagen. En als klap op de vuurpijl hebben wij een NO CURE - NO PAY afspraak met deze techneuten dus er zijn geen kosten aan verbonden wanneer het niet lukt om uw MacBook te repareren. U betaalt enkel de kosten van het versturen en verpakken van de Mac.

Bekijk hier de prijzen

MacBook en iMac met SSD

Een Apple computer kan, net als de mens, naarmate hij ouder wordt ook wat langzamer worden. Beide verschijnselen zullen een hoop mensen herkennen. Bij de oudere modellen van iMac en MacBook gebeurd dit vaak vanwege de oudere harde schijf en de OS X updates. In enkele gevallen kun je een Mac sneller maken door middel van het bijplaatsen van extra geheugen maar de beste optie is toch het plaatsen van een snellere harddisk.

Door een ouder model van MacBook of iMac te upgraden kun je weer veel plezier aan jouw computer beleven. In deze oudere modellen zit namelijk een mechanische harde schijf (HDD). Deze kunt je laten vervangen door een Solid State Drive (SSD). Een SSD schrijf zorgt ervoor dat jouw Apple computer vele malen sneller zal gaan draaien. Werken op jouw Mac wordt weer een feest. Deze wisseling van de wacht is zeker de moeite waard!

Plan van aanpak

Wij doen er alles aan om een MacBook of iMac reparatie binnen een dag uit te voeren, zodat je weer snel aan de slag kunt. Tip! Maak vooraf een back-up van je bestanden. Wel zo handig. Krijg je het niet voor elkaar dan kunnen we daar bij helpen. Wat is het probleem? Als het om een softwareprobleem gaat kunnen we vaak gelijk een prijsopgave doen. Mocht niet gelijk duidelijk zijn waar het probleem zit dan zullen we dit moeten onderzoeken. Hier zijn onderzoekskosten aan verbonden*. Als we het probleem duidelijk hebben zullen we, voordat we verder gaan, aangeven wat de verdere kosten zullen zijn. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Bij een hardwareprobleem moeten we eerst op onderzoek uit. Hier zijn ook onderzoekskosten aan verbonden*. Vervolgens kunnen we een prijsopgave doen en kun jij aangeven of dit akkoord is.

* Wij hanteren € 39.95 aan onderzoekskosten welke staan voor een half uur werk. Als je naar aanleiding van ons onderzoek besluit om de MacBook of iMac niet te laten repareren zullen wij deze kosten in rekening brengen.