Menu
Menu
Winkelwagen
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en cookies

Duurzaam

Quapp gelooft in een betere wereld, waarbij het streven naar duurzaamheid een belangrijke voorwaarde is. Door te kiezen voor een refurbished iPhone, iPad of MacBook lever jij actief een bijdrage aan een beter milieu. Elk apparaat wordt namelijk hergebruikt en krijgt een nieuwe blije eigenaar.

Kwaliteit


Bij Quapp noemen we refurbished, het nieuwe tweedehands! Je vindt hier refurbished iPhones, iPads of MacBooks van topkwaliteit! Quapp werkt sinds november 2016 met robots die de apparaten op meer dan 50 punten checken. Werkt een onderdeel niet meer 100% dan geeft de robot dat aan en gaan onze specialisten ermee aan de slag. Daarna vindt er nog een laatste controle plaats. Kwaliteit gegarandeerd!

Wat? Waarom?

Wat is refurbished?


Bij Quapp noemen we refurbished, het nieuwe tweedehands! Alle iPhones, iPads en MacBooks zijn nagekeken door specialisten en onderdelen die niet meer 100% functioneerden zijn vervangen. Deze specialisten staan voor kwaliteit en transformeren tweedehands Apple producten weer terug naar topklasse.

Waarom voor refurbished kiezen? Het is een behoorlijke besparing, kortingen kunnen oplopen tot 60%. Je hebt geen duur abonnement meer nodig, er zijn al Sim Only abonnementen van €5 per maand. Het is goed voor het milieu, elk apparaat wordt hergebruikt en krijgt een nieuwe blije eigenaar. Je krijgt 24 maanden garantie bij Quapp, dat betekent zorgeloos genieten van je aankoop. Anders nog iets?